Martijn van Andel

Martijn is het commerciële gezicht achter FloraXchange. Naast het bezoeken van klanten geeft hij regelmatig demo’s over de functionaliteiten van FloraXchange en houdt hij zich bezig met de strategische beslissingen rondom het platform. Tevens is Martijn een van de aandeelhouders van FloraXchange.

Menno van Es

Menno is een van de aandeelhouders van FloraXchange. Naast zijn aandeelhouderschap houdt Menno zich bezig met de strategische beslissingen over de toekomst van FloraXchange.

Leon van Schie

Leon is samen met Jefry één van de software-ontwikkelaars achter FloraXchange. Hij houdt zich dagelijks bezig met het bouwen van nieuwe functionaliteiten om te zorgen dat het platform up-to-date blijft.

Moelai Kessing

Moelai is ook onderdeel van het FloraXchange team. Ze houdt zich bezig met alle marketing- en communicatieactiviteiten rondom FloraXchange.

Mendel van den Berg

Mendel is als financial controller verantwoordelijk voor een adequate beheersing van alle financiële transacties. Verder verzorgt zij de facturatie, aanmeldingen van nieuwe kwekers en kopers en het debiteurenbeheer voor FloraXchange.

Jefry van den Hoeven

Jefry is een van de software ontwikkelaars die FloraXchange heeft ontwikkeld. Jefry houdt zich bezig met het ontwikkelen van de functionaliteiten binnen FloraXchange. Bovendien beslist Jefry als aandeelhouder mee met de strategische beslissingen rondom het innovatieve communicatieplatform.

Carl Grootscholte

Ook Carl aanschouwt de operationele werkzaamheden van FloraXchange vanaf de zijlijn. Carl is namelijk ook één van de aandeelhouders van FloraXchange. Als aandeelhouder houdt Carl zich bezig met de strategische beslissingen omtrent FloraXchange.

Ruud Schuurman

Ruud Schuurman behoort tot de vaste kern van FloraXchange. Ruud is het eerste aanspreekpunt voor de kopers en daarnaast houdt hij zich bezig met het koppelen van systemen, implementaties en nieuwe projecten.

Jan van der Lans

Jan is salesmanager van FloraXchange. Hij is het meeste van zijn tijd onderweg naar kwekers en exporteurs om uitleg te geven over de mogelijkheden van het innovatieve communicatieplatform FloraXchange.

Tanja Duijvesteijn

Achter een goed softwarepakket hoort een helpdesk die u kan helpen bij vragen over nieuwe of bestaande functionaliteiten van FloraXchange. Tanja is het eerste aanspreekpunt voor kwekers binnen FloraXchange.