Martijn van Andel

Martijn is het commerciële gezicht achter FloraXchange. Naast het bezoeken van klanten geeft hij regelmatig demo’s over de functionaliteiten van FloraXchange en houdt hij zich bezig met de strategische beslissingen rondom FloraXchange. Tevens is Martijn een van de aandeelhouders van FloraXchange.

Jefry van den Hoeven

Jefry is een van de software ontwikkelaars die FloraXchange heeft ontwikkeld. Als software ontwikkelaar houdt Jefry zich bezig met het ontwikkelen van de functionaliteiten binnen FloraXchange. Bovendien beslist Jefry als aandeelhouder mee met de strategische beslissingen rondom het innovatieve communicatieplatform.

Menno van Es

Menno is een van de aandeelhouders van FloraXchange. Naast zijn aandeelhouderschap houdt Menno zich bezig met de strategische beslissingen over de toekomst van FloraXchange.

Carl Grootscholte

Ook Carl aanschouwt de operationele werkzaamheden van FloraXchange vanaf de zijlijn. Carl is namelijk ook één van de aandeelhouders van FloraXchange. Als aandeelhouder houdt Carl zich bezig met de strategische beslissingen omtrent FloraXchange.

Leon van Schie

Leon is samen met Jefry een van de softwareontwikkelaars achter FloraXchange. Als software-ontwikkelaar heeft Leon FloraXchange ontwikkeld. Om FloraXchange optimaal te laten draaien houdt Leon zich dagelijks bezig met de ontwikkelingen rondom FloraXchange.

Erik Wielders

Achter een goed softwarepakket hoort een helpdesk die u kan helpen bij vragen over nieuwe of bestaande functionaliteiten van FloraXchange. Erik Wielders is een van de gezichten achter de helpdesk.

Ruud Schuurman

Ruud Schuurman behoort  tot de vaste kern van FloraXchange. Samen met Erik staat hij klanten te woord voor vragen over FloraXchange.

Merel Prins

Merel is ook onderdeel van het FloraXchange team. Ze houdt zich bezig met de marketing en communicatie activiteiten rondom FloraXchange.

Jan van der Lans

Jan is dé accountmanager van FloraXchange. Als accountmanager is hij het meeste van zijn tijd onderweg naar klanten om demo’s te geven over het innovatieve communicatieplatform FloraXchange.