Nog 5 maanden dan is het al weer Kerst. Wij zijn onze Poinsettia Christmas Feelings nu aan het oppotten in een 13cm pot. Dit wordt mooie zware handel met 5+ takken. En zal leverbaar zijn vanaf week 43. Wil je specificaties ontvangen? Wij helpen je graag met een mooie aanbieding voor daghandel maar voor 1000 dozen kunnen wij ook heel concurrerend zijn.
Arrangement Najaar/Herfst We hebben een nieuwe lijn met hoge kwaliteit manden! Opgemaakt met cyclaam, Hebe, Cupressus en Calluna. Echt een waardig items op het terras! Dit item: €8,95 Kijk voor meer varianten in ons aanbod. Iets speciaals? mail ons via info@vv-vanvlerken.nl
Uniek concept met een combinatie van tillandsia en kokedama. Makkelijk neer te zetten en aan te vullen. Heeft weinig onderhoud nodig en is heel trendy! Met het mos wat is toegevoegd in het kokedama potje krijgt het een hele natuurlijke look. Voor meer informatie kunnen jullie ons ook benaderen via: info@corsa-group.com of 0174-513308.
Mooie glazen fles met twee handgeschilderde kunststof visjes en een echte waterplant. Een decoratief item voor in uw interieur en een origineel cadeau om iemand mee te verrassen! De met een glazen deksel afsluitbare fles bevat een mooie waterplant en 2 prachtige handgeschilderde kunststof visjes. De decoratieve fles met een levende waterplant (mix soorten: Ludwiga Red, Ludwiga Green en Lysimachia) in een terracotta potje is een goede start voor jong en oud die kennis wil maken met de fascinerende onderwaterwereld. De waterplant in de fles is eenvoudig in onderhoud en de 2 visjes zijn nog makkelijker, omdat die geen voer of verzorging nodig hebben. Leuk om in uw huis te hebben of om cadeau te geven.
Marvellous! Ons assortiment is verrijkt met een nieuw concept: Marvellous. Dankzij haar vele vertakkingen en enorme hoeveelheid bloemen oogt Marvellous als een rijkbloeiend Phalaenopsis-boeket, waar je maandenlang van kunt genieten. Deze plant heeft een potmaat van 17cm en is verkrijgbaar met 50+ of 70+ knoppen. Nieuwsgierig? Bekijk het complete assortiment in ons aanbod.
Our Coco Hypericum is available in quarter boxes at Floriday. Recently also mix boxes are added to our assortment. they include the Coco Kimono, Coco Tango, Coco Bamboo, and Coco Uno. To view the Florius Quarter box, copy the following link in your browser. https://www.youtube.com/watch?v=jVU_ea2qKG8
Dahlia (Decorative Grp) 'Espacio' is een door ons nieuw geregistreerd en geïntroduceerde dahlia. Het bijzondere van deze dahlia is : extreem lang houdbaar op de vaas Unieke kleuren combinatie , donker blad Sterke rechte stelen.
De Centella is weer leverbaar! Deze planten worden veelvuldig gebruikt in de homeopathie, bijvoorbeeld in huidcrèmes. Het is een mooie partij planten, die wel met als zonder keramiek geleverd kan worden. Voor meer informatie kunt u bellen met 0174-625895, wij helpen u graag verder!
This beautiful, lightly scented rose has a traditional flower shape. Further characteristics are the soft yet bright color and a very long vase life. In addition to the lack of thorns, the consumer will also greatly appreciate the slow but complete opening of Lovely Vendela.
Senecio herreianus is nu ook beschikbaar in een 15cm keramiek Mayapot. Zeer decoratief en netjes verpakt in hoes. In een 6 gaats tray die weer in een lage deense doos staat. Dus uitstekend te vervoeren zonder schade en een belading van 6x4x6 per CC kar. Dit is in kleine aantallen leverbaar in de daghandel.
De Monstera Friedrichstahlii, een minder bekend type Monstera, is door de vlugge rankvorming van dit type monstera, een goed soort om gekweekt te worden in een hangpot. naar mate de plant ouder wordt zal dit type monstera, de wel bekende gaten in het blad gaan vormen.