Omslagfoto

Beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Daarom is het belangrijk dat je kwekerpagina er goed uitziet. Om je kwekerpagina te pimpen klik je rechts bovenin op je profielfoto. Vervolgens klik je op ‘’eigen pagina’’. Op je eigen pagina staat onder andere je assortiment. Net zoals op Facebook is het op FloraXchange ook mogelijk om een omslagfoto toe te voegen. Je kan je omslagfoto toevoegen door op je kwekerspagina op ‘’omslagfoto bewerken’’ te klikken.

Fotoalbums

Op je eigen pagina is het tevens mogelijk om fotoalbums uit te laten lezen. Zo kan je bijv. een fotoalbum toevoegen van een bepaalde beurs maar ook van een bepaald thema zoals bijv. Moederdag of Pasen. Je kan een fotoalbum toevoegen op deze pagina. Je voegt een fotoalbum toe door op de button ''toevoegen'' te klikken. Vervolgens geef je het fotoalbum een naam en voeg je de foto's toe die je in dit album wilt plaatsen. Het fotoalbum wordt uitgelezen op je eigen FloraXchange pagina.

Tanja Duijvesteijn

Geschreven door Tanja Duijvesteijn

Tanja is de steun en toeverlaat voor kwekers. Tanja was, voordat ze bij FloraXchange kwam werken, een gebruiker van het platform en kan zich daarom ook goed verplaatsen in de processen aan de andere kant van de lijn.

Deze pagina is wo 13 januari om 14:25 voor het laatst gewijzigd