Aanbod

Als je aanbod toe gaat voegen op FloraXchange is het belangrijk dat je eerst de artikelgegevens van je aanbod toevoegt. Dit kan onder catalogus. Als je op ‘toevoegen’ klikt vul je eerst de artikelgegevens in zoals de code, de VBN productcode (deze is verplicht) maar ook het thema en de transporthoogte. Let op: een VBN code kan na het opslaan van een artikel niet aangepast worden. Mocht je de VBN code toch aan willen passen, kan je de regel het beste kopiëren en het in de nieuwe artikelregel aanpassen. Vergeet vervolgens de oude artikelregel niet te verwijderen.

Zodra je de algemene artikelgegevens van het product toe hebt toegevoegd kan je aanvullende informatie toevoegen zoals beladingen, voorraadafhankelijkheden en foto’s. Vergeet niet om ook gelijk je aanbod toe te voegen. Als je het aanbod toevoegt kan je ook gelijk aangeven wat voor type aanbod (regulier of aflopend) je aanbiedt. Tevens kan je aangeven van wanneer tot wanneer je product beschikbaar is. Vergeet vervolgens niet om het artikel gelijk online te zetten. Je kan het artikel online zetten door eerst alle algemene informatie op te slaan en vervolgens op de button ''online zetten'' te klikken.

Tanja Duijvesteijn

Geschreven door Tanja Duijvesteijn

Tanja is de steun en toeverlaat voor kwekers. Tanja was, voordat ze bij FloraXchange kwam werken, een gebruiker van het platform en kan zich daarom ook goed verplaatsen in de processen aan de andere kant van de lijn.

Deze pagina is di 12 januari om 10:28 voor het laatst gewijzigd